Homestyling Stockholm – en bra lösning

Kan verkligen homestyling i Stockholm vara värt att betala för? Ser man till ett vanligt misstag som sker i samband med en försäljning av en bostad så handlar det om att man som säljare tar i från knäna. Man vill snarare visa upp sina egna möbler och sin egen stil och smak än att faktiskt visa upp bostaden.

Risken med detta är att man ger ett rörigt, stökigt intryck snarare än det personliga som man siktar på. En spekulant kan känna sig som en inkräktare i någon annans hem och kan, i och med detta, också ha svårt att se sig själv bo i lägenheten i fråga.

Homestyling Stockholm tar fram det unika

Väljer du professionell homestyling i Stockholm så väljer du det motsatta: en stylist tar bort dina saker och de detaljer som står i vägen för spekulantens fantasi – istället läggs ett fokus på att skapa en inbjudande miljö där man känner den där wow-faktorn och där man som spekulant kan se sig själv sitta ner i soffan och läsa en bok.

Homestyling i Stockholm ger en avgörande skillnad i hur priset kan bli. Inte sällan så skiljer det så mycket som 15 % mellan en lägenhet där en styling skett jämfört med en lägenhet där en vanlig lekman skött inredningen.

Homestyling – värt att betala för

Man ska vara medveten om att A) homestyling gör skillnad och B) att det också finns många som erbjuder tjänsten. Vissa är bättre än andra och här måste du som säljare också se till att välja rätt partner.

I många fall så kan du höra med din mäklare om rådgivning. Mäklare idag använder ofta homestyling som en tilläggstjänst och det kan innebära att du också sätts i kontakt med ett företag som mäklaren går i god för.

Om inte mäklaren har något förslag så är rådet att du tar in offerter och att du också ser över referenser innan du går vidare. Stylisten bör naturligtvis både kunna visa bilder från tidigare uppdrag – och lämna nummer för dig att ringa.

Läs mer information och tips för dig på webbplats: migdesign.se